MDE Question - Back to Back ressies

J.J.

Disney World Junkie and Disney Antenna Topper Guru
Joined
Jun 7, 2005
Hey everyone. I am have question regarding two linked reservations on my MDE account.

We are going to WDW in December. We check in on December 1st. and have a DVC reservation (rented points) at Kidani Village, and I have already purchased tickets and linked them to my MDE account.

Here is the rub. We always fly in a day early and stay offsite to save money and to get acclimated to the time change. This year we decided to stay at Pop Century the first night to try a resort we have never stayed at before instead of an off-site hotel. When I made the reservation for the one night, Nov. 30th, it automatically populated in the app, but now I can't find the Kidani Village reservation which is the dates I need for FP reservations.

I can see both reservations online, so I am assuming I can still make the FP reservations there and they will eventually show up on the app. Are my assumptions correct?

Any thoughts or insight into my situation would be helpful.

Thanks!
 

Robo

1971 Castle in the Hub: Your lights are on!
Joined
Nov 18, 2001
1. I can see both reservations online, so I am assuming I can still make the FP reservations there
2. and they will eventually show up on the app.
3. Are my assumptions correct?
1. Yup.
2. Seems likely.
3. As much as anyone can "know" with such glitchy, glitchy software.
 

J.J.

Disney World Junkie and Disney Antenna Topper Guru
Joined
Jun 7, 2005
1. Yup.
2. Seems likely.
3. As much as anyone can "know" with such glitchy, glitchy software.
Yep. I am sure it will be fine. Just wondered if others my have experienced the same glitch.
 

JeninTexas

DIS Veteran
Joined
Apr 7, 2014
I have reservations for a split stay also and one of my reservations keeps disappearing. I've had to re-link it twice. I think it is just MDE being glitchy.
 

J.J.

Disney World Junkie and Disney Antenna Topper Guru
Joined
Jun 7, 2005
I have reservations for a split stay also and one of my reservations keeps disappearing. I've had to re-link it twice. I think it is just MDE being glitchy.
Thanks for letting me know! I have a good amount of time to figure it out.
 





Connect

Disney News and Updates





SUBSCRIBE TO OUR DAILY EMAIL
Subscribe and never miss out on Disney News, Deals and Updates.









Top